Aktuális hirdetések

A következő, február 6-ai házas hétfő eseményen 19.00-21.00 között Pál Feri atya tart előadást: “Hogyan maradjunk egészségesek a beteg világban, hogyan maradjon élő a hit és szeretet a hétköznapok mókuskerekében?” Ennek a programnak a helyszíne a szentendrei Ferences Gimnázium. Kérjük az érdeklődőket, előzetesen jelezzék részvételi szándékukat: regisztrálni a plébánia facebook oldalán feltüntetett linken, vagy a sekrestyében személyesen lehet.

Február 16-án, csütörtökön a 18 órakor kezdődő szentmisét Böjte Csaba OFM testvér celebrálja, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket.

Február 17-én, pénteken,19 órai kezdettel a Házasság Hete keretében a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre és felesége, Eszter előadást tart “Párkapcsolatból szövetség” címmel, melynek helyszíne a Ferences Gimnázium. A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell a plébánia facebook oldalán feltüntetett linken.

A Szent András Óvodába a beiratkozás 2023. február 1-től 28-ig lesz. Jelentkezési lapot az óvodában lehet igényelni, vagy a Szent András Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapjáról letölthető.

Gyermekfoglalkozások indulnak a vasárnapi 9-es mise alatt. (A heti evangéliumhoz kapcsolódó játékokkal, rajzzal, imával.) Örömmel várjuk az óvodás gyermekeket. Részvételi szándékotokat jelezhetitek a hirdetőtáblán található email címen vagy a sekrestyében.

Vasárnaponként nagyböjtig minden héten a kilences szentmise után agapét tartunk, várunk mindenkit egy kis beszélgetésre a templomkertbe forró teával!

Megjelent a Péter-Pál Útja c. plébániai havi újság, és a februári Adoremus, kapható a sekrestyében.

Dr. Kucsera Ferenc vértanú káplánról emlékképet nyomtattunk ki, melyet haza lehet vinni, és terjeszteni, de a padokon található képek maradjanak a helyükön, mert a képen található imádságot a boldoggá avatásáért a szentmisék végén közösen el fogjuk imádkozni.