Aktuális hirdetések

Szentségimádás lesz szerdán 5-kor, a veszélyben levő magzatokért és mindenkiért, aki kapcsolatban van velük.

A plébánia és a Szent András Iskola részt vesz egy teremtésvédelmi akcióban. Kérünk mindenkit, hogy régi, fiók mélyére süllyesztett mobiltelefonjait, autós navigációit, tabletjeit hozza be a Szent András Iskola portájára, a gyűjtőpontba! A PASSZOLD VISSZA TESÓ akció jún. 1-ig tart. Védjük együtt a teremtett világot!

Június 2-án Úrnapja lesz. Szeretettel kérjük a testvéreket, hogy az úrnapi sátorok felállításában és a virágszirmok gyűjtésében az idén is segítsenek! A körmenettel egybekötött ünnepi szentmise 10 órakor fog kezdődni.

Jún. 2-án, 19.00 órai kezdettel a Péter-Pál templomban Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, Négyessy Katalin gordonkaművész közreműködésével jótékonysági estet tart a Péter-Pál templom felújítására. A verses est címe: Az igazat mondd, ne csak a valódit! XX. századi költők Istenkereső verseiből hangzik el válogatás. Szeretettel várunk mindenkit! Kérjük szépen, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek a következő linken: https://forms.gle/Yoy7yNbnom7RG3wq6

Lehetőségünk lett, hogy Péter-Pál templomban minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön délután 3-tól 5-ig rövidebb – hosszabb Szentséglátogatásra, imádkozásra jöhetünk. Éljünk vele! Részletek a hirdetőtáblán.

A vasárnapi 10-es szentmisék alatt foglalkozást tartunk az óvodások számára a plébánián. A szervezők a Kanonok utca felől nyíló hittanterembe várják a gyerekeket 3/4 10-től. Május 19-én, pünkösdkor és június 2-án a Szent András ovisok miséje miatt fognak csak elmaradni a foglalkozások. A nyári szünet előtti utolsó alkalom pedig június 16-án lesz.

Januárban ifjúsági hittan indult, melyet a vasárnap esti szentmisék után tartunk 19.00-20.00 a Kolping házban, Pió testvérrel. Imádkozunk, majd egy tea mellett beszélgetünk a minket foglalkoztató témákról. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Elindult a jelentkezés az egyházközségi táborba, melyet július 18-21-ig, Mátraverebély-Szentkúton tartunk. Szeretettel várunk mindenkit!

Megjelent a júniusi Adoremus, kapható a sekrestyében.