Aktuális hirdetések

Szerdán, fél 6-kor Szentségimádás lesz a veszélyben lévő magzatokért és minden érintettért.

Szombaton, Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya ünnepe lesz. A reggeli ½ 8-as mise keretében emlékezünk meg erről a szép ünnepről.

Október hónapban minden nap, szerda kivételével közös rózsafüzér imádságot tartunk ¾ 6-kor a Péter-Pál templomban. A hétvégéken plébániánk közösségei fogják vezetni az imádságot.

Októbertől 6-tól kezdődően minden csütörtökön 19.15-kor felnőtt katekumenek részére lesz találkozó a plébánián, azok részére, akik keresztelkedni szeretnének, és az elsőáldozásra, és a bérmálásra felkészülni. 18 éven felüliek jelentkezését várjuk. Akiknek a rokonságban, vagy baráti körükben van érdeklődő felnőtt, azokat jó lenne megszólítani, bátorítani, hogy jelentkezzék erre a katekumenátusra.

Újraindul a Hétfői Házas Hittan. Minden hónap harmadik hétfőjén a Szent András Iskola ebédlőjében várjuk a lelkespárokat! Az első találkozás október 17-én 19-21 óra között lesz.

2023-ban bérmálás szentségének a kiszolgáltatása lesz betöltött 14 éves kórtól A hitoktatóknál kell jelentkezni. Bence atya szeretettel várja október 5-től szerdánként 18.00-tól 19.00-ig a bérmálkozásra vágyó gimnazista diákokat a plébánia hittantermében.

Azok a testvérek, akik a plébániára leadták a behajtási engedély kérését, behajthatnak, mert adataikat felvitték a gépre. A behajtási kártyára még várni kell.

Sok szeretettel várunk minden babát és mamát, a baba-mama klubba keddenként 9.30-tól 11-ig a hittanterembe.

Minden hónap 2. és 4. vasárnapján a reggeli és esti szentmisén gitáros zenekíséret lesz. Örömmel vesszük az énekelni és valamilyen hangszeren játszani tudó hívek jelentkezését. Kérjük, hogy az érdeklődők a sekrestyében adják meg elérhetőségüket!

Megújul a plébánia Facebook oldala. Kérjük a híveket, hogy kövessék! Így értesülhetnek a legfrissebb plébániai hírekről!

A Szent András Iskola matematika szakos tanárt keres. Az érdeklődők keressék az igazgatónőt az iskolában.