Imacsoportok

Jézus 5 Szent Sebe Engesztelő Imaközösség

A Szűz Anya a „Szeretetláng” üzenetein keresztül kéri, hogy Szent Fia 5 Szent Sebét engeszteljük, a bűnösökért, az egyházi személyekért, a családokért, fiúkért, lányokért, hogy a Szeretet és az Isten felé fordulás győzzön ezen a világon. Havi egy alkalommal találkozunk mindig pénteken, az esti szentmise utáni szentségimádást követően, általában a Szent András Iskolában.

Morva Marius
+36 20 458 61 35
engeszteles.morva@florka.hu

Szentlélek szemináriumi imacsoport

A Szentírás segítségével, a Szentlélek vezetésével közösen fordulunk ISTEN felé, imádságban hordozzuk közösségünk és a plébánia életének eseményeit.

Klányi Erzsébet
+36 20 370 78 70
klanyierzsebet@citromail.hu

Szent Pio Karizmatikus imacsoport

Közbenjáró imacsoport vagyunk, a Szentlélekben akarunk élni és másokat segíteni ebben. Ha vágyat és akaratot érez Isten imádására, csatlakozzon hozzánk.

Szaszákné Zsóka
+36 30 559 83 32
szaszak.zso@t-online.hu

Medveczky Gábor
+36 30 309 39 49
medveczky.gabor@gmail.com

Krisztus Békéje Imacsoport

Kezdő imacsoport vagyunk. Közös imával és énekléssel fordulunk a Jóistenhez, lelki békéért és bűnbocsánatért. Szívesen látunk jelentkezőket, akár házaspárokat, akár egyedül élőket. Havonta egyszer találkozunk, vetésforgó-szerűen.

Katona Tamás és Emese
+36 30 688 0141
tom.katona@t-online.hu

Isteni Irgalmasság Imacsoport

Imacsoportunk az 1974 óta van együtt, létszámunk 16 fő. Havonta jövünk össze családoknál, a csoport létszáma zárt, mert a lakásaink befogadó képessége korlátozott. Minden évben csoportunk szervezi a Péter-Pál templomban az Isteni Irgalmasság kilencedét nagypéntektől az Irgalmasság Vasárnapjáig (húsvét utáni vasárnap), melyhez egyre többen csatlakoznak.