Imacsoportok

Jézus 5 Szent Sebe Engesztelő Imaközösség

A Szűz Anya a „Szeretetláng” üzenetein keresztül kéri, hogy Szent Fia 5 Szent Sebét engeszteljük, a bűnösökért, az egyházi személyekért, a családokért, fiúkért, lányokért, hogy a Szeretet és az Isten felé fordulás győzzön ezen a világon. Havi egy alkalommal találkozunk mindig pénteken, az esti szentmise utáni szentségimádást követően, általában a Szent András Iskolában.

Morva Marius
+36 20 458 61 35
engeszteles.morva@florka.hu

Szentlélek szemináriumi imacsoport

A Szentírás segítségével, a Szentlélek vezetésével közösen fordulunk ISTEN felé, imádságban hordozzuk közösségünk és a plébánia életének eseményeit.

Klányi Erzsébet
+36 20 370 78 70
klanyierzsebet@citromail.hu

Szent Pio Karizmatikus imacsoport

Közbenjáró imacsoport vagyunk, a Szentlélekben akarunk élni és másokat segíteni ebben. Ha vágyat és akaratot érez Isten imádására, csatlakozzon hozzánk.

Szaszákné Zsóka
+36 30 559 83 32
szaszak.zso@t-online.hu

Medveczky Gábor
+36 30 309 39 49
medveczky.gabor@gmail.com

Krisztus Békéje Imacsoport

Kezdő imacsoport vagyunk. Közös imával és énekléssel fordulunk a Jóistenhez, lelki békéért és bűnbocsánatért. Szívesen látunk jelentkezőket, akár házaspárokat, akár egyedül élőket. Havonta egyszer találkozunk, vetésforgó-szerűen.

Katona Tamás és Emese
+36 30 688 0141
tom.katona@t-online.hu

Isteni Irgalmasság Imacsoport

Imacsoportunk az 1974 óta van együtt, létszámunk 16 fő. Havonta jövünk össze családoknál, a csoport létszáma zárt, mert a lakásaink befogadó képessége korlátozott. Minden évben csoportunk szervezi a Péter-Pál templomban az Isteni Irgalmasság kilencedét nagypéntektől az Irgalmasság Vasárnapjáig (húsvét utáni vasárnap), melyhez egyre többen csatlakoznak.

Édesanyák imája imacsoport

Az Édesanyák Imái 1995-ben kezdődött Angliában, amikor két nagymama Veronica Williams és sógornője úgy érezték, hogy az Úr által indítatva ilyen módon kell imádkozniuk gyermekeikért, unokáikért. Jelenleg több mint 70 országban van jelen.

Magyarországon 2011. Advent első keddjén kezdtek először így imádkozni Veszprémben, a Szent Anna Kápolnában. A szlovák imacsoportok két éven át imádkoztak azért, hogy Magyarországon is elinduljon az Édesanyák Imái (É.I.). Azóta is a pozsonyi csoport segít minket. Magyarországon már több csoport is működik.

Az Édesanyák Imái lelkisége a teljes önátadás útja. A Szűzanya életét tanuljuk élni. Imáinkban nagy bizalommal helyezzük magunkat, gyermekeinket és szeretteinket Jézus kezébe, hiszen Ő mindent megtehet. Minden nő csatlakozhat, aki, szeretne imádkozni a gyermekekért, tehát nemcsak a fizikai, hanem a lelki édesanyák is. Találkozásaink: hetente egy, másfél óra.

Kelecsényi Rita
+36 30 440 8642
www.edesanyakimai.hu